Fillers

De jonge huid is gaaf, volumineus en erg elastisch. Door het ouder worden, verandert dat. Dit leidt tot de kenmerkende verouderingstekenen van rimpel- en plooivorming en plaatselijk volumeverlies in het gezicht.

Fillers bevatten hyaluronzuur. Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam: het zorgt voor een gehydrateerde en volumineuze huid. Met het ouder worden vermindert de natuurlijke hoeveelheid HA drastisch.

Fillers bevorderen uw natuurlijke looks door het volume van uw huid te herstellen en uw gelaatsuitdrukking te verzachten. Het corrigeert middelmatige tot diepe rimpels en vouwen met name rond de neus en de mond.

Fillers kunnen ook gebruikt worden om ingevallen wangen te compenseren of afvlakkende jukbeenderen weer op te bouwen met “pommettes”. Wanneer dit goed ingespoten wordt door een ervaren arts, geeft dit een supermooi en zeer natuurlijk resultaat. 

Op onze dienst gebruiken wij enkel niet-permanente Fillers (of rimpelvullers) met hyaluronzuur die door het lichaam verteerd worden en "doorgaans" 6 maanden tot 1 jaar ter plaatse blijven. Deze zijn volkomen veilig in vergelijking met permanente fillers. Met blijvende vulmiddelen is er altijd een risico op laattijdige reacties en nadelige granuloomvorming. De Fillers die wij gebruiken zijn deze van Juvéderm®.

 

Voor de behandeling: 
  • U wordt verzocht de dag van operatie géén crème of make-up aan te brengen.
  • Vooraf worden klinische foto's gemaakt.
  • Een behandeling met Fillers is weinig gevoelig gezien het product ook een verdovend middel bevat. Eventueel kan als extra een verdovende zalf op de huid aangebracht worden.
  • Bij aanbrengen van een Filler thv de lippen zal vooraf met behulp van 2 kleine prikjes in de mond de hele lip verdoofd worden.
Na de behandeling: 
  • Meteen na de behandeling zult u waarschijnlijk wat zwelling vertonen, dat is volledig normaal. Als u bij uw eerste blik in de spiegel vindt dat de veranderingen groter zijn dan u had verwacht, hoeft u niet te panikeren. Als de zwelling na een paar dagen is verdwenen, zult u het uiteindelijke resultaat zien
  • Breng de eerste 12 uur geen make-up aan.
  • Drink geen te warme of te koude dranken (als u een lipbehandeling hebt gehad).
  • De injectieplaatsen kunnen wat zwelling, roodheid of blauwe plekken vertonen.
  • Als u een droge huid hebt, gebruik dan een vochtinbrengende crème zonder parfum.
  • Er zal een afspraak worden gemaakt voor een follow-up afspraak na ongeveer 2 weken om na te gaan of u helemaal tevreden bent met de resultaten.